dinsdag 21 juli 2009

The Venetian

Lekker uitgeslapen vanmorgen, wat inhoudt dat we gewoon om 8.30 uur al bij het ontbijt beneden zijn. Weinig plek om te zitten en een beetje druk, maar een dief van je eigen portemenee als je niet even een jus dórange neemt en een heerlijke wafel, waarvan Finn overigens de helft lekker opeet (na zijn melkie uiteraard!). Daarna alle koffers en zooi naar beneden sjouwen en snel uitchecken. Het is hier nog steeds geen lekker weer en we zijn blij dat we weer naar het warme Vegas mogen.
Om 9.30 uur rijden we weer weg naar ons geliefde Vegas. Onderweg zien we nog de uitlopers van deGrand Canyon en het is zeker geen vervelende route. Het ziet er mooi uit hier. We komen ook regelmatig een stukje van route 66 tegen en dan kan je toch weer thuis vertellen dat je er gereden hebt...
Uiteindelijk komen we bij het plaatsje Kingman en is het tijd voor een heerlijk shakie van Carl's. Finn smikkelt natuurlijk lekker mee en is blij dat ie weer even spelen (en eten en drinken!) kan. We merken dat het hier alweer lekker warm is en dat voelt toch een stukje fijner als de kou en regen van Williams. We rijden snel weer verder.
Na een tijdje lopen we wat vertraging op door wegwerkzaamheden en krijg ik door dat we de route hebben die ons over de Hoover-Dam zal brengen. En ja hoor dit is het geval, we rijden er dwars overheen. En ondaks dat het natuurlijk vol is met touristen, hobbelen we er rustig overheen en kost het niet eens zo heel veel tijd, maar is het uitzicht natuurlijk wel leuk. Snel even wat foto's nemen en daarna door richting Vegas.
Al heel snel zien we de skyline van de Strip en het lijkt ons leuk om nog één keer er over heen te rijden. 10 min. later echter en 1 stoplicht verder vinden we het al te druk en rijd ik achter de Strip lang om zo bij The Venetian te komen en uiteraard rijdt dit wel allemaal door..
Vervolgens komen we al snel bij de venetian aan en moeten we goed kijken waar we naar binnen moeten. We komen in een inmens grote parkeergarage, waar we uiteraard een plekje zoeken zo dicht mogelijk bij de liften. En dit lukt gelukkig ook. Scheelt weer een stukje slepen met bagage. Dit is onze laatste stop dus alles mag uit de auto.
Nu is het nog zoeken naar de incheckbalie in dit grote hotel. Alles is omgeven met pracht en praal met Italiaanse invloeden. Na een kwartiertje zoeken vinden we de balie en zijn we vrij snel ingecheckt. We zijn de grote drukte voor gebleven. Nadat we onze sleutels hebben is het uiteraard weer goed zoeken naar de liften voor onze kamers op de 15e verdieping. Ook dit vonden we na even zoeken en er zat een heuse portier bij de liften die om onze sleutels vroeg, anders kwamen we echt niet boven...
Uiteindelijk maakten we de deur van onze kamer open en de gespannen verwachtingen werden volledig waargemaakt. Met open mond bewonderde we onze prachtige suite. 3 lcd tv's (zelfs 1 in de badkamer) een heerlijk groot bed. Een volledige woonkamer met eettafel en electrisch bedienbare rol- en overgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten