vrijdag 3 juli 2009

De eerste echte vakantiedag

Vannacht ging het boven verwachting goed. We waren gisteravond snel in slaap gevallen en de eerste keer dat ik wakker werd was het pas 00.30.. Oei, dat is wel erg vroeg. Even omdraaien dus, maar om 2.00 uur werd onze Finn wakker. En dan bedoel ik ook: klaarwakker. Vrolijk krijsend stond ie in zijn bedje en de dag kon beginnen voor em. Wij waren ook wakker dus. Snel gaven we em wat te eten en om 2.30 uur sliep ie alweer. Wij draaiden ons ook snel om en we wisten het te rekken tot 5.30 en Finn tot 06.00. Dat was een mooie meevaller. We zitten gelijk in een redelijk goed ritme.
Uiteindelijk duurt het dan toch nog tot een uurtje of 8 dat we zijn gaan ontbijten. We kwamen er achter dat we eigenlijk al zo’n 16 uur niet gegeten hadden… (Finn overigens wel hoor ;)) Veeeeeel te lang geleden dus. Goed ontbijt genomen en gingen de auto ophalen bij het vliegveld. Taxi genomen en een uurtje later stond er een ietwat vreemde maar toch weer speciale en met de meeste laadruimte, een robuuste Toyots FJ Cruiser met autostoeltje voor ons klaar. Tomtom aanzetten en die stuurde ons naar een Walmart supercenter. Wat is dat? Ok, neem een hele grote Gamma of Paxis, en dan 3 x zo groot, tel daarbij op een hele grote Albert Heijn of zo en doe die ook 3 maal zo groot, en neem iets van een Zeeman of zo en doe die 10 maal zo groot en neem dan ook nog een blokker en doe die ook maar 4 keer zo groot en dan heb je de helft van een Walmart supercenter… haha OK ik geef toe, niet de helft maar ongelooflijk groot dus.
Daar schaffen we de belangrijke dingen aan: Spullen voor Finn (luiers, eten, shampoo, kinderstoeltje) en de eerste boodschappen en een coolbox. Dar komen we de vakantie wel mee door. Daarna door gereden terug naar ons hotel. De tomtom doet zijn werk goed, maar ik merk dat we hier nu alweer voor de derde keer zijn. IK heb steeds minder de tomtom nodig en weet de meeste zaken wel te vinden.
Ondertussen willen we van alles, maar we zijn alle drie nog wel moe. We besluiten om 13.00 uur even te gaan slapen, maar dat even worden uiteindelijk 4 uur. We maken Finn wakker, want we zullen toch moeten avond eten en proberen in een goed ritme te komen en te blijven. Uiteindelijk gaan we om 18.00 uur naar de outlet center aan het einde van de Strip. Met ietwat slaperige hoofden beperken we de schade behoorlijk tot wat shirts voor Peter en een polo voor Finn. We eten wat er plaatse en om 21.00 uur parkeren we bij ons hotel. We lopen nog een stuk over de zeer gezellige en lekker warme Strip en moe maar voldaan zijn we iets voor 23.00 weer op de kamer. Vanaf het moment dat we wegreden bij het outlet center tot in de kamer sliep Finn. We geven em nog een melkie en we gaan alle drie slapen. Dat dachten we… Finn was klaarwakker geworden en ging steeds staan in zijn bedje. Mama besloot dat Finn even bij haar mocht liggen en daar bleef meneer liggen tot de volgende ochtend 06.00 uur……

Geen opmerkingen:

Een reactie posten