donderdag 9 juli 2009

Pismo Beach

Vandaag een rit van zo'n 320 km op het programma. Het enige opstakel waar we een beetje over in zaten was weer door L.A. te moeten rijden. Via de tomtom even een kleine omweg uitgestippeld om te kijken of we de grootste drukte konden vermijden. Het eerste stuk ging erg goed, omdat we ook nu weer gebruik konden maken van de carpool strook. Uiteindelijk werd het dan toch steeds drukker, maar het bleef rijden en we kwamen er redelijk vlot doorheen.
Het landschap veranderde gelijk toen we uit het vervelende L.A. waren in heuvels, bossen en af en toe zagen we stranden en de zee. Rond lunchtijd kwamen we in Santa Barbara aan en besloten daar (net als 3 jaar terug) te stoppen, even te wandelen en te lunchen. Dit to grote vreugde van Finn, die even geen zin meer had in de auto en nu weer vanuit zijn buggy kon gaan sjansen met iedereen die em maar aankeek. Hoe vaak we nu al gehoord hebben dat ie van die “beautiful blue eyes” heeft is nu al niet meer te tellen. Zijn natuurlijk stiekem hartstikke trots.
Op de pier van Santa Barbara lekker geluncht (Finn at weer lekker mee…) en nog even op het strand gezeten.
Het was inmiddels alweer 14.00 uur geweest dus we gingen weer verder. Het bleef rustig op de weg en rond 16.00 uur kwamen we aan bij het zeer gezellige Best Western hotel. Dit vonden we 3jaar terug al leuk en dat was het nog steeds. Spullen uitgeladen en zwemspullen aan. Even het water gevoeld en dat was wel lekker, maar toch maar met Finn in het bubbelbad gaan zitten. Dat vond meneer wel lekker en wij ook alleen werden we er erg slaperig van zeg! Even eruit dus en ik ben zelfs even in het gewone zwembad gegaan om af te koelen. Finn er ook even ingezet en hij vond het prima… Even lekker gespeeld en daarna nog even op laten drogen in de zon. Heerlijk!
Rond zessen op naar het centrum van Pismo Beach en daar op zoek naar het avondmaal. Het werden Burrito’s dit keer. Goed voor de stoelgang… Deze aten we heerlijk op de pier op terwijl Finn heerlijk ingepakt lag in zijn buggy en het allemaal wel best vond. We bekeken de mooie zonsondergang en het was tijd om weer terug te gaan. Dit was een leuke en relaxte dag geweest en hopelijk volgen er meer van zulke dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten