maandag 6 juli 2009

Happy Birthday at Seaworld

Vanochtend was het dan zo ver. Wat is de tijd toch snel gegaan. Finn viert zijn eerste verjaardag. Ter gelegenheid hebben we zijn bedje versiert en mag ie een stukje taart. En als toetje gaan we vandaag naar seaworld. Wow en dan ben je pas 1….
Na deze kleine, maar heugelijke gebeurtenis rijden we snel naar de plaatselijke supermarkt om wat boodschapjes te doen en moeten dan weer terug naar het hotel, want we zijn wat vergeten. We denken dat we de eerste shamu (de orca) show van 11.00 uur niet meer halen, maar het is redelijk rustig nog en om iets voor elven zijn we binnen en kunnen gelijk gaan zitten voor de eerste show.
Goed begin dus en het weer wordt steeds beter en lekkerder. Finn vindt het allemaal prima en vermaakt zich goed. Uiteindelijk zien we de show van Shamu nog een keer en ook de dolfijnen show en eten een prima lunch bij de Italiaan op het park. We besluiten om 16.00 uur terug te gaan om Finn te laten slapen, want rond half negen willen we er weer zijn om op tijd te zijn voor de avondshow van Shamu met zijn lichten en effecten. En natuurlijk de afsluitende vuurwerkshow boven het park. Snel nog een mini Shamu knufel gekocht voor Finnie en terug naar de auto.
Dit lukt allemaal en rond elf uur zijn we weer in het hotel na een zeer geslaagde eerste verjaardag van Finn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten