zaterdag 4 juli 2009

shop 'till u drop

De Biologische klok van Leinie was vanmorgen om 04.00 alweer volop aan het werken. Geen slaap meer dus. Ik heb nog geprobeerd om wat langer te slapen, maar 0ok bij mij ging om 05.00 het licht aan. Blogje geschreven en wat gelezen en om 06.00 werd ons kleine monster wakker.
Besloten om alles in orde te maken (douchen, aankleden, Finn verschonen en aankleden) en om 08.00 stonden we bij Starbucks om een broodje te halen en we konden op pad gaan, We reden naar het bekende “Welcome to Las Vegas” bord, waar tegenwoordig een parkeerplaats is voor alle touristen om er een leuke foto te maken. We hadden zeker 10 min. het rijk alleen en konden leuke plaatsjes schieten.
We wilden eigenlijk gaan zwemmen vandaag met Finn en ’s middags gaan shoppen, maar omdat de temperatuur nu nog aangenaam was besloten we dit om te draaien. Dus werd koers gezet naar het outlet center. Dit keer de openlucht versie, vlakbij downtown. Daar aangekomen was alles net open en konden we rustig beginnen. Om een lang verhaal kort te maken: zo’n 4 uurtjes later waren we bijna $600 armer en hadden we lamme armen van de tasjes. Wat een supersale! Met soms belachelijke prijzen! Dat kan je dan niet laten liggen he? Oh ja, niet alles is voor Finn hoor, zelf hebben we ook nog wat gekocht. Zie hier het resultaat op de foto.
Zeer voldaan gaan we weer naar ons hotel en na even kort te hebben uitgerust, gaan we naar het zwembad. Leuk muziekje en gezellige sfeer. Hoewel de temperatuur van het water heerlijk was, vond meneer Finn het nog te koud en vond ie het pas leuk toen ie in het zeer hete bubbelbad mocht….. Leinie pikte haar uurtje zon mee en zo gingen we weer voldaan naar de kamer.
Vroeg eten vandaag want we wilden wel even de strip op voor het vuurwerk van the 4th of july. Dat eten ging prima maar dat vuurwerk was een flop… Er zou vuurwerk zijn bij Mandalay Bay, maar waar iedereen op de strip vol verwachting naar boven keek werd het vuurwerk er achter afgestoken en zag je slechts kleine stukjes. Ach ja, dan maar weer naar de kamer en op tijd naar bed. Morgen de lange rit naar San Diego.

3 opmerkingen:

  1. Vanaf nu kan iedereen reageren op onze blog.
    Groetjes van ons 3-en

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon reageren als anoniem en dan onderaan je naam achterlaten.
    Bijvoorbeeld groetjes Sinterklaas

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of gewoon reageren onder naam/url en url leeglaten.

    gr. Peter

    BeantwoordenVerwijderen