vrijdag 17 juli 2009

shop 'till u drop II

Moeilijk nachtje gehad. Finn werd nog een keer al dromend wakker (knufje en een kusje en weer slapie doen) en ik had wel wat last van het net iets te zachte bed. Op tijd weer wakker dus en we konden weer wat dingen ondernemen. Na even in de mall naast het hotel te hebben ontbeten, gingen we weer naar onze favoriete outlet mall. Ook deze keer konden we ons niet inhouden en kwamen we weer met de nodige spulletjes thuis. Dit keer meer voor ons zelf, maar ook ons kleine monster had weer wat mooie kleertjes gekregen.
Eenmaal terug in ons hotel besloten we lekker te gaan zwemmen met Finn. Aangekomen bij het zwembad echter, waande we ons in een een slechte versie van de Playboy Mansion. Het hele (te kleine!) bad vol met dames en heren met allemaal drank in de handen, keiharde dansmuziek en veel draaiende en bewegende heupen. Kortom geen bad om met een kind in te gaan zwemmen.. Eeven balen dus en terug naar de kamer en de wandelschoenen weer aangedaan. We besloten naar de MGM te lopen en daar wat te gaan eten bij het buffet. Nog even bij de leeuwen wezen kijken en daarna genoten van een heerlijk buffet. Alles hadden ze: garnalen, krab, steaks, spareribs, pasta, pizza en vele toetjes , fruit en ijs. Tussendoor zat Finn nog even helemaal onder een poepie, maar heerlijk gegeten.
Daarna met de monorail weer terug tot vlskbij het hotel en vanaf The Venetian nog gekeken naar een show bij de TI. Het was alweer 10 uur geweest dus tijd om te gaan slapen. Morgen de rit naar Bryce Canyon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten