zondag 19 juli 2009

Bryce on fire

Vanmorgen lekker op de kamer ontbeten en Leinie zelfs nog even in een soort van bubbeltjesbad geweest. Daarna weer het park in gereden om eens goed alles te bekijken. Even aan de gate gevraagd waarom gisteren en vandaag nu eigenlijk gratis waren, maar daar kregen we niet echt antwoord op. Die vraag zou snel beantwoord worden, want al vrij aan het begin was de weg afgesloten omdat een stuk verderop de boel in de hens stond... Jawel hoor.. daarom is het gratis natuurlijk. Toch nog een leuke wandeling omhoog gemaakt en daar zagen we verderop inderdaad behoorlijke rookwolken van de brand. Voor alle veligheid deden ze het park op ruime afstand al op slot. Erg jammer, maar gelukkig waren we in 2006 ook al geweest en hadden toen alles wel gezien.
Dan maar op tijd weer in de auto voor de rit van ongeveer 3 uurtjes naar Page. Het was weer lekker warm dus snel ingecheckt en lekker zwemmen met Finn. Het water was echt heerlijk en we leefden ons heerlijk uit in het water. Finn ging er wel drie keer in en bleef het leuk vinden.
Daarna op zoek naar ietrs te eten, maar dat viel niet mee op zondag in Page. Het werd uiteindelijk een paar broodjes en een kip van de Safeway en dat smaakte eigenlijk best lekker. Finn vond de kip ook heeeeel erg lekker..
Daarna toen Finn al sliep hebben we nog heerlijk 2 CSI-tjes gekeken (Ik anderhalf... slapie...) en gingen we ook slapen. Toch nog een leuke en lekkere dag, vooral voor Finn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten