donderdag 16 juli 2009

Vegas part II

Vanochtend stond de lange en saaie rit naar Vegas op het programma. Snel ontbeten en de weg maar weer op. Het eerste stuk was nog wel aardig. We zaten precies in de overgang van hoge bergen naar de woestijn. Voordeel was wel dat het rustig was op de weg en we goed konden door "blazen" met de auto.
En zo kwam het dat we 4 uurtjes later bij de incheck-balie van de TI (Treasure Island) stonden. Inchecken was zo gedaan en we konden op zoek naar de liften en onze kamer gaan bewonderen. En het was zeker een mooie kamer zeg. Weer heel ander volk hier als in het Excalibur. Hier veel meer jongeren en/of wat netter gekleed volk. In het Excalibur meer families en meer "gewone" mensen. Het casino zag er ook wat netter uit. Of beter gezegd, wat nieuwer.
Na aankomst en de bagage uitgeladen te hebben, gingen we naar het vliegveld, om eens na te vragen over de korte overstap die we volgende week hebben op Chigaco airport en om te kijken of we een kinderbedje kunnen regelen. De overtstap zou geen probleem moeten opleveren, omdat we door geen enkele controle meer hoeven en slecht een tiental meters naar de volgende gate hoeven te wandelen. OK, op hoop van zegen dan maar. Voor het kinderbedje moesten we bellen. Dat hebben we later gedaan en het verzoek is op papier gezet en we hopen dat dat goed komt.
Daarna waren we vlakbij de outlet mall, waar we bij het foodcourt nog even wat gingen eten en uiteraard weer met een paar mooie Nike's voor Finn weggingen en 2 shirtjes voor papa....
Na dit alles gaan we een stukje de strip op en komen we uit bij Ceasar's Palace en zijn prachtige winkelcentrum (ja zijn winkelcentrum en niet haar, want Ceasar was een man, nietwaar?). Nog meer winkels, en hele leuke!! Leinie ging op zoek naar haar verdwenen bh (verloren/gestolen in San Diego) die ze met veel pijn en moeite gevonden had bij Victoria Secret. EN jawel hoor, ze vondt em weer en dit keer nam ze er 2 mee. Uiteraard worden de vermiste waren (ook een Oakley zonnebril) opgegeven bij de verzekering. Ook ik vindt mijn winkel: Niketown! En een paar schoenen en slippers later vinden we het tijd om de strip weer op te gaan.
We gaan kijken bij de vulkaan uitbarsting van The Mirage
en pakken de fonteinen show van The Bellagio ook nog even mee.
Dan terug naar het hotel, waar de show met The Sirens op het punt staat van beginnen, maar wij pakken de zij-ingang en gaan met een hele moei Finn lekker naar bed. Morgen weer een dag Vegas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten