dinsdag 14 juli 2009

Rondom het meer

Na weer heel rustig wakker geworden te zijn. (Dit zijn geen lekkere bedden dus we slapen niet heel erg lekker en zijn daarom ook wat langer blijven liggen). Maakte we ons op voor een rondje rondom het meer (zo'n 115km). Finn deed het nog rustiger aan, want we moesten em wakker maken om 9.30 uur!...
De rit was erg mooi en gaat langs wintersportplaatjses, maar ook weer langs plaatsjes die meer op de zomer gericht zijn (watersport). Soms zaten we erg hoog met een mooi uitzicht en dan weer reden we pal langs het meer. Overal was het gezellig druk en leek er meer leven in de brouwerij dan gisteren. Na een paar uurtjes te hebben genoten gingen we weer naar ons hotel.
Omdat het weer heerlijk besloten we te gaan zwemmen. In tegenstelling tot gister vondt Finn het water dit keer niet te koud en wilde gewoon erin!? We hebben zeker een uur in het water gelegen en hij bleef het maar leuk vinden. Er kwam zelfs een beetje protest toen ie eruit moest van ons. Maar we werden snel vergeven want hij mocht nog een uur met papa spelen daarna.
Toen weer naar boven en even douchen. We hadden niet veel honger en besloten (voor de eerste keer pas!) ons avondmaal bij de Mac te nuttigen. Daar werden we nog getrakteerd op een mooie zonsondergang ook! Inmiddels was het tegen 8 uur en mooi geweest voor vandaag. Morgen gaan we naar Bishop> Dit plaatsje kennen we niet, maar we zien het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten