woensdag 15 juli 2009

Relaxen in Bishop

Vandaag de rit naar Bishop. De tomtom en alle andere routeplanners gaven een reistijd van bijna 5 uur aan... In werkelijkheid reden we gewoon met het verkeer mee en bleek dat je er zeker anderhalf uur vanaf reed. Dat scheelde dus enorm! De rit begon lekker, want meneer tom wilde me tot 3 keer aan toe over dezelfde afgesloten weg sturen. Uiteindelijk kwamen we na 10 min. rondcirkelen dan toch op de goede weg en verlieten we langs prachtige, hooggelegen wegen de bergen om uiteindelijk weer de (grote) hoogte in te gaan naar het wintersport stadje Mammoth Lakes. Hier gingen we lunchen. Het was weer prachtig weer, ondanks dat we ze hoog zaten liep de temperatuur weer op tot tegen de 30 graden. Na de lunch reden we door naar Bishop dat slechts een uurtje verder lag. Er waren genoeg winkeltjes en restaurantjes dus dat zou wel goedkomen. Bij het uitstappen van de auto merkten we ineens dat we nu laag zitten, want de temperatuur was nu zeker boven de 35 graden, maar gek genoeg wel aangenaam. Dus we gingen weer zwemmen. Maar eerst even boodschappen doen en zwempampers halen voor onze boef. Gisteren namelijk liet meneer even zijn "druk"kunsten zien in het water en waren we maar net op tijd....Dit water was wel weer erg fris, maar Finn liet zich niet tegenhouden. Dit zijn de momentjes dat ie spelen mag en hij ging er gewoon weer in. We lieten em lekker uitrazen en na een uurtje mocht ie weer opdrogen.
Omdat we een magnetron hadden warmden we wat magnetron maaltijden op als avondeten, maar daar hadden we niet genoeg aan, want Finn at de helft van ons eten op.... Dus moesten we even een toetje halen. We gingen natuurlijk voor een lekkere shake met slagroom van Carl's Jr.
De temperatuur was heerlijk nu en bij het openbare zwembadje vlak naast ons hotel was het nog gezellig druk. Ondertussen ging de zon onder en kleurde de rotsen mooi rood. We gingen daarna nog een uurtje bij een plaatselijke softbalwedstrijd kijken. Wat een heerlijk weer en wat een relaxte sfeer hier zeg. Goede keuze dat Bishop! Morgen weer vroeg op en de lange en warme rit naar Vegas.

1 opmerking:

  1. Hallo schatten!

    Erg leuk om weer jullie belevenissen te lezen.
    Wij kunnen ons eindelijk klaarmaken voor onze vakantie naar.... Texel. Ach is ook leuk...

    Liefs,
    Laura

    BeantwoordenVerwijderen